Έκπτωση 10% ΕΩΣ 50% σε όλα τα προϊόντα!

Mini Cart

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τροποι πληρωμης

α) Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Ειδικά για τη πληρωμή με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες θα μεταφέρεται ο χρήστης σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας alpha bank για μέγιστη ασφάλεια. Στο σημείο αξίζει να τονισθεί ότι η εταιρεία δεν λαμβάνει γνώση ούτε διατηρεί κάποιο στοιχείο της κάρτας πληρωμής. Τα στοιχεία δίδονται μόνον στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και ο χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους που αναφέρονται στο περιβάλλον αυτό πριν δώσει τα στοιχεία της κάρτας του. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης στο στάδιο αυτό. Η μη έγκριση πληρωμής από τον εκδότη της κάρτας δεν δημιουργεί καμία ευθύνη στην εταιρεία καθώς η σύμβαση θα θεωρείται ως μη καταρτισθείσα. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. (

β) Με αντικαταβολή (μόνο για κατοίκους Ελλάδος).

Η πληρωμή θα γίνει στη courier με την παραλαβή του δέματος από τον χρήστη με έξτρα χρέωση τριών (2,5) ευρώ για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Γ) Με Τραπεζική Κατάθεση

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό

Όνομα λογαριασμού: ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ο.

Αριθμός λογαριασμού: 620002002008804

Όνομα Τράπεζας: ALPHA BANK

IBAN: GR9701406200620002002008804

BIC / Swift: CRBAGRAA